2014-01-06 | 21:45:00 | Kategori: Spoilers

4 spoilers inför fortsättningen - Del 1

Klaus rules his kingdom when Season 1 returns

Det intressanta med The Originals är att du lätt kan känna sympati med alla karaktärer i serien. Anledningarna bakom deras handlingar är förstående och, vanligen, vi kan relatera till det. Det innebäratt en karaktär som du hatar helt plötsligt blir en av dina favoriter endast inom ett avsnitt. (

När serien återvnder med en ny säsong så kommer det här mönstret att fortsätta, och kanske till och med bli kraftigare, nu när vi har lärt känna historierna och karaktärerna. 

Ett livsförändrande beslut för Davina

Julie Plec säger att "Fansen kommer att få vara med om ett stort steg inom häxgemenskapen, ett livsförändrande beslut för Davina är gjort och och ett försök att fullborda The Harvest,

Det intressanta i det Plec säger är egentligen vad hon inte säger. Plec säger inte "Davina gör ett livsförändrande beslut." På det sättet hon säger det på låter det som att hon är tvingad till det beslutet. Antigen vill de slutföra the Harvest eller låta de andra flickorna dö för gott. Det finns en stor chans att Davina kommer välja att ta risken och slutföra förbannelsen, tillåta hon själv och flocken behålla sina krafter.

Det kommer även en ny häxa. Hon kanske är den som vill slutföra The Harvest? Förhoppningvis blir hon som en mentor för Davina. Tjejen skulle behöva lite gott föredöme. 

Tyler återvänder

Det har nämnt lite smått att någon (kanske en viss blond original vampyr) kommer att hjälpa Tyler ut från the Garden. Tyler vill självklart hämnas mot Klaus och nu när Klaus regerar New Orleans, har Tyler ännu fler anledningar till att förstöra honom.

Han måste vara betydligt mer lömsk om hans taktiker nu framöver. Inge mer slagsmål på campingen. Att förstöra Klaus skulle aldrig vara så lätt. Speciellt inte nu när Marcel tillhör Klaus team (typ). Tyler kommer ha det riktigt tufft. Han ä en fiende till nästan alla.    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?