2013-05-31 | 08:51:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2013-05-30 | 21:55:02 | Kategori: @twitter

Charles MD Is Team Kol

 
Charles MD Is Team Kol trendade på twitter här om dagen! Som även har nämnts i ett inlägg här på bloggen.
2013-05-30 | 21:50:33 | Kategori: Videoklipp

No Church in the Wild

2013-05-29 | 17:56:18 | Kategori: Skådespelarna

Claire om skönhet

Skönhets motto: “Less is more.”
Skönhets ikon: “Jag älskar Karlie Kloss. Jag tycker att hennes ansikte är så vackert och snyggt och fräscht. Jag älskar hennes korta hår.”
Skönhetsprodukter man måste ha: “Jag använder Cetaphil för att tvätta ansiktet. Den är väldigt klassik och ren. Sedan gillar jag även att använda oljor, som kokosnötsolja till ansiktet. Och jag använder fuktkräm med solskyddsfaktor på morgonen.”
Favorit Produkter: “Just nu anävnder jag "Almay Grow N Glow" och en "M.A.C. brow pencil" i ett kast.”
Snabbt hår tips: “Jag använder den här lilla saken i min bulle just nu—den kallas för donut. Den fyller verkligen ut ditt hår och är enkel att använda.”
Värsta skönhets katastrofen: “Det värsta är när du har puder på och när det syns i ljuset i kameran. Så de har vair stunder då jag har foton av mig och jag är helt vit under mina ögon. Sedan tycker jag att några av mina stilval i mina tonårsår inte var så bra. Men du man lever och lär sig.”
Må bättre tips: “Choklad är verkligen ett problem. Jag försöker att vara hälsosam just nu så jag äter johannesbröds chips, vilket påminner lite om choklad. Men ibland så tar jag en nattfika, och jag vaknar upp och hittar choklad i min säng.”
2013-05-29 | 09:11:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
2013-05-28 | 12:11:00 | Kategori: Om serien

Ett självständig premiär avsnitt

The Originals backdoor pilot släppes som det tjugoende avsnittet av The Vampire Diaries och CW valde att det skulle bli en hel säsong, bara sådär! "Backdoor pilots" är inte så vanliga och och vi undrade vad det här kommer att betyda för början av säsongen, den här hösten? Jaaa, The Originals kommer faktiskt få en independent premier episode som kommer att filmas den här sommaren! Den kommer att följa backdoor pilot, så att nya tittare som inte har följt The Vampire Diaries kan få lära känna karaktärerna samt konceptet. Vi kommer att få lära känna Davina, en häxa som blir bunden i Klaus återkomst till New Orleans. Hon var menad att vara med i pilotavsnuttet, men den delen blev borttagen när de redigerade avsnittet.
 
Fotnot: Backdoor pilot är när en pågående serie introducerar en ny karaktär och/eller storyline med syftet att förflytta karaktären och/eller storyline till en ny serie.
Independent premier episode är när man redan har haft ett pilotavsnitt (alltså en backdoor pilot) men vill att nya tittare ska få lära känna storyn samt karaktärerna, så man gör som ett till pilot-avsnitt, fast då det officiella för just den nya serien (som i detta fall är The Originals). 
2013-05-28 | 08:43:49 | Kategori: @twitter

@twitter - Nathaniel

2013-05-28 | 08:00:00 | Kategori: Spoilers

Intervju med Claire & Phoebe SPOILERS

Med Rebekah & Matt som ska ut på äventyr tillsammans över sommaren började ifrågasätta om Rebekah skulle flytta till New Orleans när hon hade en väldigt bra anledning att stanna i Mystic Falls? Kommer det vara för att hon får reda på Klaus bebis eller så kanske inte saker och ting funka mellan henne och Matt efter återvändon.

 

TVGuide pratade med Claire Holt  the CW 2013 upfronts och hon avslöjade lite deets om vad som kommer hände mellan hennes karaktär och Matt: ”Julie har lämnat dörren öppen för oss till att ha "cross-overs" och för att varenda en av karaktärerna kan hoppa mellan serierna”

 

Sedan Rebekah och Klaus förstörde deras syskonrelation, tror hon att saker och ting kommer få en positiv riktning: “Hon kommer att behöva laga hennes relation med Klaus så att det blir lyckat och jobb till henne,” berättar Holt. “Jag hoppas att Rebekah och Klaus kommer att klicka igen för att vi hade några roliga stunder på 20-talet.”

 

Phoebe Tonkin gav också TVGuide lite intressant info om Hayley och säger det att kommer finnas utrymme för att lära känna Hayley mer i The Originals när vi får veta om hennes förflutna. Ännu mer exhalterande är atthon avslöjar att Elijah kommer att vara väldigt stöttande och kommer att bli en väldigt bra farbror! Vi visste redan det, men det kommer ändå bli kul att se Elijah när han hjälper till med lilla hybridpojken eller flickan

 

Se hela intervjun här:

 

 

2013-05-27 | 14:33:00 | Kategori: Allmänt

Carina går med i författargruppen!

WOW – det här är en sådan kul överraskning! Carina Adly MacKenzie, nu skribent för Zap2It.com, har precis avslöjat att hon ska gå med i författargruppen för The Originals! Grattis tjejen!

Carina spenderade år täckta av The Vampire Diaries med att vara en av seriens största projektansvariga, besökte inspelningarna, gjorde exlusiva intervjuer, spoilers etc. Hon säger att få jobbet som författare för The Originals är något hon ville så mycket:  Jag är så exhalterad (och, typ, galet nervös) att börja med mitt nya jobb. Jag har mycket att lära, men jag tror inte att det finns ett bättre ställa att göra det på än att göra det i “The Originals” författrrum. Tydligen kommer jag inte kunna berätta så mycket här på internet för min hjärna kommer att vara ett låst kassavalv av hemligheter, men jag skulle inte kunna vara gladare för det här nya äventyret. 

 

Hon är den näst överraskande tillskottet till författarna av The Originals efter Marguerite Macintyre såklart. Både Marguerite och Carina är nära vän till Julie. Det ser ut som att Julie Plec håller på att bygga en stark författargrupp!

 

2013-05-27 | 10:56:00 | Kategori: Spoilers

Charles hoppas på Kol! SPOILERS

Charles Michael Davis managed to put so mycket liv och energi i Marcels karaktär i The Originals pilot avsnitt att t.o.m Joseph Morgan prisade honom för att vara “fantastisk” och “helt gudomlig”.

Alloy Entertainment fick chansen att prata med Davis under CW 2013 upfronts och kunde inte motstå hans charm heller! Han avslöjade att, som ett fan av The Vampire Diaries,  var han ganska säker på att serien skulle bli vald och var helt överlycklig när han fick reda på informationen! Vi vet hur du kände Mr.Davis – vi var också överlyckliga! Och vad skulle vara ett bättre sätt att fira på än att fira med choklad- och jordnötssmörssmoothie. Om vad som kommer hände med Marcels karaktär i den kommande säsongen av The Originals, spoilar han: Du kommer definitivt att lära dig mer om hur han kom dit han är idag. Han var ett gatubarn, som kom från ingenting, och han är listig. Så jag tror att vi kommer att upptäcka hur det var att genomgå det för Marcel — hur det är att växa upp på gatorna av New Orleans och göra den där väningen; av att bli en självsäker och att från en Aladdin liv få en ledarskapsroll.

Sist men inte minst, så hoppas han verkligen att : Kol kommer tillbaka och lever. Han är en väldigt intressant karaktär och jag tror att det är många historier att upptäcka där.

Nu, Charles, får du sluta reta Kol fans, för du har inte äkta information:)

2013-05-27 | 08:10:00 | Kategori: Spoilers

Allt du behöver veta om häxan Sophie

I pilot-avsnittet av The OriginalsThe Vampire Diaries nya spin-off, fick vi lära känna en äxa vid namn Sophie. I avsnittet förlorade hon sin syster till Marcels skitjobb, avslöjade hon sig själv för att vara ett gående gravidtest, och tog  Klaus sida för att ta ner New Orleans topp vampyr. Så vad vet vi om Sophie, häxan som gör en elak sats av gumbo?

Sophie kommer snart att ge dig en skål av gumbo som att rita din bortgång. “Sophie är väldigt äkta, ingen tjej som snackar skit,” berättar Daniella Pineda för TVFanatic. “Och hon är väldigt behövlig för Joseph Morgan för att ta ner Marcel. Så hon kanske inte är så kraftfull som en vampyr är, men hon är visserligen strateg och hon är välbehövlig för den här storyn.”

På The CW Upfronts, Daniella berättade för Wetpaint Entertainment, “Hon är som Buffy häxjägaren. … Hon typ dräper vampyrer, men hon är en häxa. Men hon behöver vampyrer för att ta ner den stora vampyren. “

Sophie och hennes syster, Jane-Anne, tog Hayley till fånga, så fort Sophie — använder hennes magiska gravid-förnimmelse kraft — och upptäcker att varulven bär Klaus barn. Häxorna inser att de kan använda denna information som hot för att få Klaus att hjälpa dem besegra Marcel. Som kallar sig själv för  “kungen av New Orleans,” Marcel förbjuder häxorna för att utöva magi.

När Marcel får reda på att Jane-Anne utövade magi (hon hjälpte hennes syster för att få Hayley som gisslan), dödar han henne för att hon bryter mot hans regler. Fastän de två syskona hade planerar på att övervinna Marcel så övertalade Jane-Annes död Sophie att det behövde göras. Hon ska fullfölja hennes systers plan, när hon berättar för Klaus att Hayley är gravid med hans barn. Förklarar hon, “som hållare av naturens balans [häxor] vet vi när naturen har kokat ihop något nytt. T.ex, Jag har gåvan att känna av när en tjej är gravid.”

Apparently Sophie är skyldig för Hayley och bebisen tack vare förtrollningen hennes syster utförde: det betyder inte att hon inte kommer döda det, fast hon sa till Klaus, “Pga Jane-Annes uppoffring, är liven för den här tjejen och hennes barn kontrollerad av oss. Om du inte hjälper oss att ta ner Marcel, så hjälp mig annars kommer inte Hayley att leva länge nog för att se hennes första mammaklänning.”

Uppenbarligen, hänger Klaus i krokarna. Men att bara döda Marcel är ingen konst. Sophie berättar för Klaus attt det finns regler. Istället, berättar hon planen för hybriden. “Din bror behöver sammanfoga hans ställe i Marcels värld. Hans inre krets, "daywalkers" -- det är där vi startar. De är hans vänner och familj. Vi kommer att köra emot där det gör ont”

Daniella skojade inte om att Sophie var en strategisk tänkare! Vi kan inte vänta och se vad häxan har i kikarn för vampyrerna i New Orleans!

 

 

källa

2013-05-26 | 13:56:18 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

*
2013-05-26 | 13:40:00 | Kategori: Allmänt

Marguerite MacIntyre - författare

Den talangfulla Marguerite MacIntyre som spelar fansens favorit Sheriff Forbes i The Vampire Diaries är numera författare till The Originals.
Liz Tigelaar, som skriver för de lockande A&E serierna Bates Motel, gratulerade hennes vän via twitter: “Grattis till @Caryshotwife som inte bara rockar i sheriff byxor i  #TVD utan också är en författare för #TheOriginals. #yay#doublethreat.”
 
Det här är inte första gången Marguerite skriver. Hon skrev för Pretty Tough, en webbserie baserad på böcker av ingen annan än Liz Tigelaar.
 
 
Wow, vad kul för Marguerite! Vi kan inte vänta på att få se var du för våra favorit karaktärer. Åh, och oroa er inte fansen – vi kommer få se en hel del av Sheriff Forbes i säsong 5 av The Vampire Diaries 
 
 
källa
2013-05-26 | 13:00:00 | Kategori: Photoshoots

Photoshoot - Behind The Scenes

Det händer! Allting är klart för första säsongen av The Originals! Medan vi väntar på att alla detaljer om när de börjar filma ochså småningom få reda på de officiella datumet– kan ni njuta av några "behind the scenes bilder" av våra favorit karaktärer när det gör en photoshoot för säsong 1.
 
 
 
källa
2013-05-24 | 17:55:25 | Kategori: Skådespelarna

Stevie Dance Shooting

Phoebe Tonkin fotograferas av Stevie Dance. 
Härliga sommar bilder vid poolen, kan det bli härligare. 
 
 
2013-05-24 | 16:49:28 | Kategori: Allmänt

The Originals i Sverige?

 
Jag mejlade tv6 och frågade om de skulle visa The Originals och fick som svar:
 

Hej Joanna,

 

I dagsläget är det ingenting som är planerat men jag ska framföra din önskan!

 

Med Vänliga hälsningar,

SOFI TITTAROMBUD

 


Så, det verkar som att vi har en chans att få hit serien till Sverige? Hoppas, hoppas, hoppas!

2013-05-23 | 09:25:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2013-05-23 | 07:10:26 | Kategori: @twitter

@Josephmorgan - The Originals


Joseph Morgan twittrar om den nya serier, och hur många följare han fått. 
 
2013-05-22 | 22:51:41 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

2013-05-22 | 22:39:05 | Kategori: @twitter

Joseph om Phootshooten

2013-05-22 | 09:26:00 | Kategori: Om serien

Full cast and crew

Skådespelare
Joseph Morgan - Klaus
Charles Michael Davis - Marcel
Daniel Gillies - Elijah
Claire Holt - Rebekah
Phoebe Tonkin - Hayley
Leah Pipes - Camille
Daniella Pineda - Sophie
Danielle Campbell - Davina 
Eka Darville - Diego
 
EP:s
Gina Girolamo
Ron McLeod
Leslie Morgenstein
Julie Plec
 
 
Hittills ser hela crewet ut så här, men jag hoppas (och är helt säker på) att det kommer komma fler skådespelare till serien. Men, som vi alla vet, kommer The Originals bara sändas i 13 avsnitt, och om det inte går bra för serien, får den ta sitt pick och pack och dra. Men jag tror att det kommer gå bra för den här serien. Jag är HUR EXHALTERAD SOM HELST och tror verkligen på den här idén. Och hoppas helhjärtat på ett flertal säsonger! 
2013-05-22 | 08:50:00 | Kategori: @twitter

CTT Women's Crisis Centre

 
 
Phoebe tweetade den här sevärda videon. Ta ca 3 minuter från dit liv och se den här videon! Den handlar om att kvinnorna i Kambodja ska få det som vi har. Allt det som vi tar för givet, för vi ser det som en självklarhet. T.ex skydd från sexuella övergrepp, rådgiving och stöd för kvinnor i nöd, chansen att få en utbildning samt barnomsorg för ensamstående mödrar.
Jag hoppas att videon sprids vidare så att kvinnorna får den hjälp de behöver! För alla människor är lika värda oavsett kön, etnicitet eller sexuell läggning.
2013-05-22 | 08:36:17 | Kategori: Photoshoots

@ClaireHolt - Photoshoot

 
Claire Holt instagramar mer bilder från photoshooten, som var igår (21/5)
2013-05-22 | 07:56:00 | Kategori: Skådespelarna

Joseph har hittat kärleken?

 
Det verkar som att det har slått gnistor mellan kollegorna Joseph Morgan och Persia White (även känd som Bonnies mamma!)
 
De har jobbat tillsammans i The Vampire Diaries och Persia syntes även till i Josephs egenregisserade kortfilm Revelation.
På CW Upfront skymtades de tillsammans på röda mattan och sågs senare hålla varandra i handen.
 
Om detta är sant (vilket det verkar vara) får vi säga stort grattis! Vi är glada om du är glad Joseph!
 
källa
 

 
Fast egentligen har de haft något ända sedan 2011. Om jag minns rätt? Då ryktades det om att de delade hotellrum i Monte Carlo under "Festival de télévision". Hur som helst, de verkar i alla fall ha kommit ut nu eftersom de höll hand offentligt. Vilket man inte brukar göra med vem som helst! Och jag kan inte undgå hur glad och stolt Joseph ser ut att vara, hoppas det här sprider av sig i serien!
 
 
 
 
2013-05-21 | 21:37:00 | Kategori: Spoilers

Nya spoilers!

JustJaredTV har släppt lite nya fräscha spoilers, efter att ha pratat med Daniella och Charles!
 
 

1. Häxornas hämnd:
“Klaus behöver Sophie. Hon kommer att börja öva magi, vilket hon inte har kunnat göta på en lång tid och jag tror att jag kan försvara mig själv. Häxor är inte lika kraftfulla som vampyrer, med de är väsentliga.” – Daniella Pineda

2. Kraft kamper:
“Klaus och Marcel kommer att vara skitskallar, rent utsagt. Det finns en oenighet där. Jag längtar till att se när Marcel utvecklas. Jag vill se när hans olika sidor öppnas upp. Det kommer definitivt att hända, med tanke på hur  konkurrenskraftiga och ambitiösa de båda är.” – Charles Michael Davis

 
 
 
'
 
 
 
 
 
2013-05-21 | 20:19:39 | Kategori: Photoshoots

Behind The Scenes - Photoshoot

 
 
2013-05-21 | 18:22:45 | Kategori: @twitter

Tweets

 
Just nu håller de på för fullt med The Originals! Det här gör mig exhalterad! Och vad som gör mig ännu mer exhalterad är den här tweeten:
 
De ska alltså plåtas idag! Kan knappt vänta på att få se bilderna eller någon slags sneak peek! 
2013-05-21 | 14:31:00 | Kategori: Om serien

The Originals - Handligen

Jag tänkte dela med mig av The Originals handling, rakt översatt från CW. Så det är helt och hållet deras ord och beskrivningar om serien. Vilket borde vara det alldeles korrekta, eftersom att det är de som sänder serien!
 
Familj är styrka. The Original Vampire family svor en ed tillsammans för tusen år sedan. De lovade att hålla ihop, nu och föralltid. Nu, har århundraden passerat och familjebandet har brytits totalt. Tid, tragedi och hungern efter makt har slitigt isär Original Family. När Klaus Mikaelson, the original vampyr-varulv hybriden, erhåller ett mystiskt tips om att en plan håller på att bryggas emot honom i den övernatuliga smältdegel, som är de Franska kvarteren av New Orleans, återvänder han till staden som hans familj hjälpte till att bygga. Klaus frågor leder honom till en återförening med hans djävulska tidiagre protégé, Marcel, en karismatisk vampyr som som har full kontroll över mänskliga och övernatuliga invånarna av New Orleans. Bestämd för att hjälpa hans bror sonande, följer Elijah efter Klaus och får veta att varulven Hayley också har tagit sig till de Franska kvarteren för att söka efter ledtrådar till hennes familjehistoria, och har hamnat i händerna på en kraftfull häxa vid namn Sophie. Spänningarna mellan stadens övernaturliga fraktioner håller på att bryta samma då Marcel befaller hängivna följare och regler med fullständig kraft. För Klaus, är tanken att besvara hans kraftfulla protégé otänkbar, och han lovar att att återta vad som en gång var hans – kraften, staden och hans damilj. Medan de väntar på om systern Rebekah kommer lämna Mystic Falls och gå med dem, Klaus och Elijah bildar en olustig allians med häxorna för att säkerställa att New Orleans kommer styras av THE ORIGINALS ännu en gång.
2013-05-21 | 10:43:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild!

 
En mysig bild ifrån The CW 2013 Upfronts.
Se mer bilder + video HÄR
2013-05-21 | 09:37:00 | Kategori: Om avsnitten

The Originals kommer visas på Tisdagar!

The CW har nyligen avslöjat att The Originals kommer sändas på Tisdagar 2013/2014!
OBS: Det här är amerikansk takt!
 
2013-05-20 | 23:01:00 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 Fråga:
 
Svar: Du är inte alls efter, jag kan förstå att det har blivit missförstånd med "det första avsnittet". Det första avsnittet var faktiskt avsnitt 4x20 "The Originals" från serien The Vampire Diaries. 
Det är därför serien kallas för en spin-off, för det är alltså en fortsättning på The Vampire Diaries fast ur ett annat perspektiv och med en annan handling, kan man säga! 
 
Kortfattat sagt så är pilotavsnitten ett avsnitt ur The Vampire Diaries och det är det som gör spin-off serier unika!
 
Hoppas du är nöjd med svaret på din fråga!
Kram Joanna 
2013-05-20 | 20:26:00 | Kategori: Spoilers

Hur blir det med Klaroline? SPOILER

Ända sen The Originals pilot släpptes är Klaroline fans helt förkrossade och undrar vad Hayleys graviditet betyder för framtiden för deras favorit par. Julie Plec, som är ep för både The Vampire Diaries och The Originals gjorde några ganska tydliga anvisningar om hur bebis-historien kommer påverka Klaus i spin-offen och hur kommer det påverka framtiden med Caroline, eller framtiden av deras “Näst mest omtvistade kärlekstriangeln” då Klaus “mördade hennes pojkväns mamma och skickade iväg honom från staden som en räddhare” Okej, vi vet att Klaus har gjort några vidriga saker i hans förflutna, men låt oss vara ärliga – vem har inte gjort dåliga saker i Mystic Falls (förutom Matt Donovan såklart)?
Så, Klaroline fans, ni kan lugna ner er för Julie säger att det kommer inte bli något storslaget “Klayley” romatiskt slutspel som gror i Louisiana: “Grundtanken är att den här bebisen, som vi kommer längre med i ‘The Originals,’ är bara en styrke bricka för honom, Klaus resa kommer att bli att leva upp till Elijahs hopp, vilket är att det här kan vara det som för deras familj samman igen. Det här är absolut inte Pappa Klaus som bebisskötsel och byter blöjer och är helt plötsligt är en riktigt bra kille, inte kommer det heller bli så. Det här är en del av en stor bild av någon som har varit så fruktansvärt skurkaktig och fylld med ilska, och sårad av att bli kolosalt besviken av hans familj, gång på gång — det här är ett annat sätt för utvecklingen av att försöka få honom till något som en inre frid”
Åh, och vi fick ju skåda det sötaste Klaroline ögonblicket, i säsongsfinalen av The Vampire Diaries:  “Vi har inte sett det sista av Klaus tillgivenhet för Caroline, och vi har verkligen inte sett det sista av Carolines förvirring om Klaus. Det kommer att ta oss genom finalen och in i båda serierna, på små och hårfina sätt, visserligen finns det eventuella möjligheter att det blir en "crossover" i framtiden.” försäkrar Plec oss om!
 
källa:Zap2It
2013-05-20 | 18:24:06 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
2013-05-19 | 20:12:00 | Kategori: Allmänt

Välkomna till The Originals Sweden!

Du är här med välkommen till den första samt den enda fansiten om The Vampire Diaries spin-off The Originals
Här kommer det uppdateras om bl.a:
  • The Originals, obviously
  • Spoilers och annat smått & gott
  • Nyheter & Skvaller om skådespelarna
  • Videos, relaterade till serien of course
  • Lite smått om systerserien The Vampire Diaries
  • Och en hel drös med andra roligheter
 
Jag hoppas att ni ska trivas här på bloggen, och ni är hjärtligt välkomna att kika in på systerbloggen Vampire Diaries Blog
 
 
Bloggen är fortfarande under uppbyggnad, så ha överseende med det.
 
Kram, Joanna (Bloggägare)