2013-06-29 | 17:13:12 | Kategori: Videoklipp

Klaroline video

 
En jättefin Klaroline video!
2013-06-28 | 08:38:00 | Kategori: @twitter

Mer om Kols död (Julie)

Kol fans har varit väldigt högljudda sedan hans död i The Vampire Diaries. Sociala nätvärk är bombade med böner, uppmaningar och stora grupper jobbar hårt för att få tillbaka Kol till serien. Faktan att Nathaniel Buzolic som spelar Kol inte har blivit signerad till The Originals gör fansen väldigt arga. Den största pressen är på Julie Plec.  Hennes twitter är bombad med tweets från Kols fans, vilket är helt okej – iom bara några av dem inte var grymma och elaka! Julie använde twitter för att påmmina alla Kol fans att “Storytelling är inte en demokrati, och det kommer aldrig bli det”. Läs hela hennes tweet nedan:
 
2013-06-27 | 21:32:00 | Kategori: Allmänt

The Originals till comic-con!

Warner Bros Television kommer ta 10 återkommande och 7 nya övernaturliga serier till San Diegos Comic-Con nu i Juli! Vi är så exhalterade att The Originals kommer att vara värdar för första gången och att The Vampire Dairies är en av de återkommande serierna.  Paul Wesley, Nina Dobrev och Ian Somerhalder kommer alla delta i TVD panelen och autograf signeringen, medan Julie Plec kommer att representera The Originals.

 

 

Bild från förra årets Comic-con

2013-06-26 | 15:34:43 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
The Originals är en spin-off serie på serien The Vampire Diaries.
En spin-off är när man fortsätter på en pågående serie, fast ur ett annat perspektiv. Och i det här fallet så blir det ur The Originals perspektiv.  
Så The Vampire Diaries fortsätter som vanligt, fast några karaktärer flyttas till den nya serien, The Originals. Så får man följa dem där!
 
Hoppas du är nöjd med ditt svar! 
 
 
 
2013-06-25 | 12:11:02 | Kategori: Allmänt

Premiärdatum för The Originals

CW har bekräftat att The Originals kommer börja sändas på tisdagar från och med 15 oktober!
2013-06-24 | 22:07:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
2013-06-23 | 11:27:49 | Kategori: @twitter

Daniel om Kardashians bebis...

Daniel har varit väldigt entusiastisk när det gäller Kim Kardashians bebis.

Juste, det är inte bara hennes bebis. Utan också Kanye Wests. Och världens. Om du inte har begravt dig under en sten de senaste 6 månaderna, så vet du att Kimye har fått en liten flicka, vid namn North, den 15 Juni. Daniel har hållt tungan i schack om detta tills för några dagar sedan, när han på Twitter och förklarade varför händelsen var så betydelsefull.

När en av hans följare frågade om Daniel är en ateist, svarade han, “nej. gud är äntligen här och hennes namn är north west.” Wooow. Är det här den sanna anledningen varför Kanyes senaste album heter Yeezus? Mind fuck.

Men ja. Bebisen heter North West. Vi kan bara hoppas att Daniel — vars fru, Rachael Leigh Cook, är gravid med deras första barn — kommer att ha klokare namnval till bebisen.Ska vi föreslå Fish Gillies? Eller Willy Gillies? Gillor B. Gillies?

 källa
2013-06-22 | 21:00:00 | Kategori: Photoshoots

Ny BTS foto

 
 
Ännu ett nytt BTS foto! Fast denna gång på snyggingen Joseph aka Klaus! Grrrr!
 
2013-06-22 | 17:58:00 | Kategori: Om serien

Officiella handligen av The Originals

Familj är styrka. The Original Vampire family svor en ed tillsammans för tusen år sedan. De lovade att hålla ihop, nu och föralltid. Nu, har århundraden passerat och familjebandet har brytits totalt. Tid, tragedi och hungern efter makt har slitigt isärOriginal Family. När Klaus Mikaelson, the original vampyr-varulv hybriden, erhåller ett mystiskt tips om att en plan håller på att bryggas emot honom i den övernatuliga smältdegel, som är de Franska kvarteren av New Orleans, återvänder han till staden som hans familj hjälpte till att bygga. Klaus frågor leder honom till en återförening med hans djävulska tidiagre protégé, Marcel, en karismatisk vampyr som som har full kontroll över mänskliga och övernatuliga invånarna av New Orleans. Bestämd för att hjälpa hans bror sonande, följer Elijah efter Klaus och får veta att varulven Hayley också har tagit sig till de Franska kvarteren för att söka efter ledtrådar till hennes familjehistoria, och har hamnat i händerna på en kraftfull häxa vid namn Sophie. Spänningarna mellan stadens övernaturliga fraktioner håller på att bryta samma då Marcel befaller hängivna följare och regler med fullständig kraft. För Klaus, är tanken att besvara hans kraftfulla protégé otänkbar, och han lovar att att återta vad som en gång var hans – kraften, staden och hans damilj. Medan de väntar på om systern Rebekah kommer lämna Mystic Falls och gå med dem, Klaus och Elijah bildar en olustig allians med häxorna för att säkerställa att New Orleans kommer styras av THE ORIGINALS ännu en gång.. The series stars Joseph Morgan (“The Vampire Diaries,” “Immortals”) as Klaus, Daniel Gillies (“The Vampire Diaries,” “Saving Hope”) as Elijah, Claire Holt (“The Vampire Diaries,” “Pretty Little Liars”) as Rebekah, Phoebe Tonkin (“The Vampire Diaries,” “The Secret Circle”) as Hayley, Charles Michael Davis (“Grey’s Anatomy,” “Switched at Birth”) as Marcel, Daniella Pineda (“The Fitzgerald Family Christmas,” “Homeland”) as Sophie, Leah Pipes (“The Deep End,” “Sorority Row”) as Cami and Danielle Campbell (“Starstruck,” “Tyler Perry’s Madea’s Witness Protection”) as Davina. THE ORIGINALS is from Bonanza Productions Inc. in association with My So-Called Company, Alloy Entertainment, Warner Bros. Television and CBS Television Studios. Julie Plec (“The Vampire Diaries,” “Kyle XY,” “Wasteland”), Leslie Morgenstein (“The Vampire Diaries,” “Gossip Girl”) and Gina Girolamo (“The Lying Game”) are executive producers. Plec wrote the pilot episode, which was directed by Chris Grismer (“The Vampire Diaries”).
 


Har lagt upp något liknande inlägg förut, men här är alltså den kompletta handligen med alla skådespelare och allting!
2013-06-22 | 14:48:58 | Kategori: Photoshoots

BTS foto - Leah Pipes

keah.jpg
 
Ny Behind The Scenes bild från photoshooten, fast den här gången på den vackra Leah Pipes!
2013-06-21 | 15:37:35 | Kategori: Allmänt

Glad Midsommar!

 
2013-06-20 | 20:19:00 | Kategori: Skådespelarna

Joseph i ny film!

 
Joseph Morgan har fått huvudrollen i den nya filmen Dermaphoria.
Inspelningen börjar 23 juni och kommer äga rum i New Orleans.
 
Filmen handlar om en kemist (som spelas utav Joseph) som vaknar upp i fängelset efter en explosion i labbet. Han lider då av minnesförlust och är jagas av både poliser och ligister som vill åt honom av olika anledningar. Han kämpar för att pussla ihop minnena av den nyuppfunna drogen och att hitta sin försvunna flickvän.
 
Låter som en spännande film! Grattis till den stora rollen Joseph!
 
 
2013-06-20 | 19:18:05 | Kategori: Photoshoots

Vogue - Phoebe Tonkin

 
Phobe Tonkin är med i den australienska VOGUE 2013.
Visst är hon väldigt unikt vacker. 
 
 

 
2013-06-17 | 23:16:32 | Kategori: Photoshoots

The Originals Photoshoot - Claire Holt

 Här är en exklusiv behind the scenes bild på Claire Holt från The Originals photoshoot!
 
2013-06-17 | 19:10:00 | Kategori: Instagram

Skådespelarnas familjer

Skådespelarna har varit väldigt familjekära på senaste tiden, i alla fall Phoebe & Danielle. Här är några bilder från de senaste dagarna på instagram. Ni kan även följa Phoebe: phoebejtonkin & Danielle: thedaniellecampbell
 
 
2013-06-17 | 16:16:00 | Kategori: @twitter

Joseph & Charles - Crazy

 
2013-06-17 | 16:02:34 | Kategori: Spoilers

Klaroline-fans. Det finns hopp!

Så många Klaroline fans väntade på deras Säsong 5 final ögonblick och allt de fick var en kindpuss! Hur som helst, det finns fortfarande hopp för de onaturliga paret…

Nyligen i en frågestund Julie Plec under 2013 ATX Television Festival, berättar hon att “Vampire Diaries” gänget visste att de skulle ge den unga begåvade Caroline ett ögonblick med den gamla, fräcka vampyren Klaus"

“det var något som vi tyckte var väldigt intressant för Klaus — som hade varit lite opartisk till alla andra — klickade med den här random personen utan en anledning. När vi såg det för första gången, när allt var sammasatt, var vi som: ‘JÄVLAR, det där var bra. Han är skurken. Så hur fortsätter man den här kärleken som dessa två har, som har varit väldigt kraftfull, utan att ta bort det skurkaktiga ur en otäck och hatisk … och en förtjusande karaktär”  förklarar Plec.

Och fastän Plec ännu en gång har dragit upp allt dåligt Klaus har gjort som Caroline har svårt att förlåta, så ger hon Klaroline fansen ett litet hopp när hon säger: “Det är något så magiskt mellan dem så jag skulle säga att det är definitivt inte slut på den resan”

 

 

 

2013-06-15 | 16:18:21 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

 
Förlåt för den urusla uppdateringen här på bloggen! Gick ut grundskolan igår och har haft cabaré från morgon till kväll, samt supé och firande med mina klasskamrater! Så har inte haft någon tid alls över till bloggen! 
Men nu har jag sommarlov och kan garantera bättre uppdatering, så jag hoppas ni hänger kvar!
 
2013-06-11 | 09:05:00 | Kategori: Photoshoots

Behind The Scenes

 
Daniel ser strålande ut på det här fotot från The Origibals photoshohot behind the scenen! Gosh!
2013-06-10 | 16:35:15 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
Svar: Först och främst, TACK! Över till frågan ...
Claire har sagt i en intervju att "Det finns ett fint beslut om den historian" “Jag tror att det fortfarande lämnar dörren öppen för mer.”
Enligt dessa kommentarer låter det som att vi inte behöver sluta hoppas på Mebekah/Mattbekah.
Men hon har även sagt att ...
"Jag känner att vart hon än går så finns det alltid lite romantik, eller hon är åtminstone desperat efter det, så det kommer säkerligen inte lätta upp"
Med tanke på att det inte är bekräftat att Matt kommer ha någon scen med Rebekah i The Originals (Dock skulle jag kunna gissa på något telefonsamtal? Liknande när Klaus ringde från New Orleans till Caroline i Mystic Falls)  så kanske Rebekah tröttnar och letar efter nytt kärleksintresse, eftersom att hon är, precis som Claire säger, desperat.
 
Hoppas du är nöjd med ditt svar!
 
2013-06-10 | 08:50:00 | Kategori: Dagens bild

Dagens bild! Haha...

 
"That awkward moment when Klaus and Elijah are brothers but only Klaus has a british accent."
 
 
Förlåt för liten bild
2013-06-09 | 08:00:00 | Kategori: Dagens gif

Dagens gif!

2013-06-08 | 20:29:54 | Kategori: Instagram

Phoebe som liten

2013-06-08 | 08:50:00 | Kategori: Intervjuer

Har ni missat...?

Har ni missat intervjuverna från CW's Upfronts? Då kan ni se dem här:

Nu har ni chansen att lära känna häxorna

 

2013-06-07 | 09:04:23 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentar

 
Det är ingenting som har bekräftats, men det är mycket möjligt eftersom att det kanske kommer bli något "familje-drama" och Hayley (Phoebe) är ju numera en del av familjen, typ. 
2013-06-05 | 22:23:48 | Kategori: Om serien

The Originals -Series Preview

 
En ny slags promo har släppts för The Originals, jag tycker det ska bli riktigt kul att följa den nya serien, tror det kommer bli grym!!
 
källa
 
2013-06-04 | 08:43:00 | Kategori: Dagens gif

Welcome to New Orleans

2013-06-03 | 21:40:38 | Kategori: Allmänt

Nate-naglar!

 
Ett fan dekorerade sina naglar med Nathaniel på, eller som vi ser han som, Kol Mikaelson! Riktigt snyggt!
2013-06-03 | 08:25:00 | Kategori: Skådespelarna

Claire Holts kakor - RECEPT

 
Ingredienser:
2 dl mjukt smör
2 dl strösocker
2 dl farinsocker
1/4 tesked salt
2 matskedar mjölk
1 1/2 tesked vaniljsocker
2 1/2 vetemjöl
1 paket choklad flingor eller hackad choklad
40 Oreokex
 
 
Gör så här:

1. Gör först kakdegen: Rör samman smöret, båda sockrena och salt i en stor skål. Blanda i mjölken och vaniljsockret. Strö över mjölet och blanda. Häll i 2 1/2 dl av choklad flingorna.

2. Dela Oreokexen på mitten in half (använd en vass kniv för att enkelt dela dem i hälften). Ta 1 tesked av kakdegen på vardera halva, och sätt sedan ihop de matchande Oreokexen mot varandra och tryck ihop. Rulla sidorna i choklad flingor. Lägg kakorna på något underlag/i en burk, täck över kakorna och låt de ligga kylda till det är dags för servering! Tadaa! Kakrecept a la Claire!

Helt klart ett recept jag tänker testa någon gång! Utan ugn också, vilket kap!

 

 

2013-06-02 | 10:26:55 | Kategori: Dagens bild

Dagens Bild!

2013-06-01 | 21:46:16 | Kategori: Allmänt

RÖSTA PÅ THEORIGINALSSWEDEN

Som rubriken lyder, RÖSTA! Jag är nämligen med i VampireDiariesBlogs BlogAward!
 
Klicka på bilden för att komma till BlogAwarden!
2013-06-01 | 21:45:46 | Kategori: Instagram

Latest on Instagram