2013-10-03 | 19:43:02 | Kategori: Om avsnitten

Tangled up in the blue

Marcel älskar en bra fest, och det verkar som att i avsnitt 3 “Tangled Up in Blue” kommer han att ha en maskeradfest, med lite maskerat förstörelse.

 

För det här avsnittet, som kommer släppas den 15 Oktober, kommer det verka som att syskonen Klaus och Rebekah begravt pålarna istället för varandra och planerar att ha en kul kväll i staden när de våldgästar Marcels fest! Trotsiga Rebekah har även bjudit in Cami till vampyrfesten. Den ljuvliga människa kommer klädd som en ängel. Omedveten om alla övernaturliga väsen runt omkring henne, verkar som att hon inte har ett minsta problem att mysa med Marcel!

 

 

På tal om att mysa, Rebekah känner sig som hemma med Marcel. Claire Holt har nämnt att scenerna mellan Marcel och Rebekah är elektriska, så låt oss skåda gnistorna som slår när de två är tillsammans!

 

 

Medan Rebekah och Klaus festar runt så upptäcker gravida Hayley att det övernaturliga samfundet i New Orleans har fått reda på hybridbarnet. Fara, fara, Hayley! Var är Elijah!

Postat av: Amanda

hej! Undra bara om ni kan berätta mer om Marcel!? För jag fattar ingenting om vem han är, hur han kom med i serien osv osv!? Kan ni berätta mer i ett inlägg? Fin blogg! :)

Svar: Visst kan jag det! :)
Vampire Diaries Blog

2013-10-03 @ 21:46:56


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?