2013-05-28 | 08:00:00 | Kategori: Spoilers

Intervju med Claire & Phoebe SPOILERS

Med Rebekah & Matt som ska ut på äventyr tillsammans över sommaren började ifrågasätta om Rebekah skulle flytta till New Orleans när hon hade en väldigt bra anledning att stanna i Mystic Falls? Kommer det vara för att hon får reda på Klaus bebis eller så kanske inte saker och ting funka mellan henne och Matt efter återvändon.

 

TVGuide pratade med Claire Holt  the CW 2013 upfronts och hon avslöjade lite deets om vad som kommer hände mellan hennes karaktär och Matt: ”Julie har lämnat dörren öppen för oss till att ha "cross-overs" och för att varenda en av karaktärerna kan hoppa mellan serierna”

 

Sedan Rebekah och Klaus förstörde deras syskonrelation, tror hon att saker och ting kommer få en positiv riktning: “Hon kommer att behöva laga hennes relation med Klaus så att det blir lyckat och jobb till henne,” berättar Holt. “Jag hoppas att Rebekah och Klaus kommer att klicka igen för att vi hade några roliga stunder på 20-talet.”

 

Phoebe Tonkin gav också TVGuide lite intressant info om Hayley och säger det att kommer finnas utrymme för att lära känna Hayley mer i The Originals när vi får veta om hennes förflutna. Ännu mer exhalterande är atthon avslöjar att Elijah kommer att vara väldigt stöttande och kommer att bli en väldigt bra farbror! Vi visste redan det, men det kommer ändå bli kul att se Elijah när han hjälper till med lilla hybridpojken eller flickan

 

Se hela intervjun här:

 

 



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?