2013-08-10 | 09:41:00 | Kategori: Intervjuer

Leah är ett fan av serien - Intervju

Intervjun är lång, men värd att läsa! En hel del info om framförallt Cami men även lite avslöjanden om serien!

Vi blev lite småförtjusta i Leah Pipes — som spelar Cami i The Originals — medan vi snackade med henne under CBS Summer TCA All-Star party. Du kommer förstå varför när du läser om vad hon har att säga om Claire Holt (Rebekah). Skådespelerskan avslöjade vad tittarna kan förvänta sig av serien. Förbered er själva för Säsong 1, Avsnitt 3.

Wetpaint Entertainment: Så, sammanfatta lite. Vad är det i den förlängda pilotavsnittet?

Leah Pipes: Det förlängda pilotavsnittet, tja, vi filmar faktiskt ett nytt pilotavsnitt från ett annorlunda perspektiv. Så det är ett förlängt avsnitt som låter sig bekantas med de nya karaktärerna och även presentera karaktärer som du inte redan har mött, t.ex Davina [Danielle Campbell], en väldigt vacker, ung häxa som är lite borta med vinden. Och där, från ett annat perspektiv, kommer du att få se vad som hände i bakgrunden från pilotavsnittet (som var i The Vampire Diaries), vilket är väldigt intressant och spännande.

Vad kan du säga om det? Vad såg vi inte.

Vi såg inte vad Elijah höll på med, det kommer ni märkar.

För din karaktär, vad tror du är de viktigaste vi kommer få se i första säsongen?

Du kommer först träffa en tjej som du kommer undra varför hon är som hon är och medan du upptäcker vad so hände i hennes förflutna, alltså vad som gjorde henne till den hon är idag, kommer hon bli en kvinna man kan känna igen sig i och se upp till. Och jag hoppas tittarna kommer gilla historien.

Kan du berätta allt på en gång? Vad är det för grej? Vad har hänt med henne?

Ni fattar, en jobbig grej. Hon har gått igenom mycket lidande, och hon är vaksam på grund av allt lidande. Och vi har alla gått igenom lidande, och jag tror det är om hur hon försöker behandla det nu och hur och hur hon försöker vara stark, hon är en väldigt, väldigt stark kvinna och en god sådan. Och vi kommer att få se om det är utmanande för vissa vampyrer.

Så relationsvis sätt, vilken axel lutar hon sig på eller stångar huvudet emot?

Just nu verkar det som att hon lutar sig mot sig själv och inte på vem som helst som erbjuder en axel att luta sig på. Hon är väldigt självständig och envis och väldigt instinktiv — speciellt mot män, hon vill verkligen förändra män till det bättre, vilket jag önskar att jag gjorde i verkligheten. Lyckligtvis vet jag nu vad jag skulle sagt då till alla killar som behandlade mig fel.

Så, om det skulle hända igen nu?

Då har jag ett manus. Jag ba, vänta, vänta, vänta. Scen tre, okej. Det här är vad jag vill säga till er.

Vem borde vara på sin vakt?

Alla, skojar du eller? Har du sett serien? Alla. Lita inte på någon. Hon har inte ens några superkrafter, stackarn! Hon är skruvad, men förhoppningsvis skapar hon någon allians. Jag tycker att hon är en charmig ung kvinna, så förhoppningsvis kommer någon med övernaturliga krafter skydda henne.

Vem har du flest scener med?

Ärligt talat, så har det varit överraskande utspritt mellan scenerna. Men jag har jobbat med alla förutom Danielle.

Och med vem är berättelsen mest spännande för dig?

Du vet att jag älskar att jobba med alla. Men jag älskar att jobba med Claire – för hon är så rolig och hon är så talangfull. Och ibland när manär rastlös, kan du bara titta på hennes vackra ansikte och låta tiden passera. Bara av att kolla på henne. Ibland blir det lite creepy. Hon bad mig att sluta, men det gjorde jag inte.

Du har varit med i CW serier förut, vad är skillnaden?

Jag har alltid brytt mig om mina serier. Jag har alltid varit exhalterad över serierna jag är med i, men det kändes som att ingen annan riktigt var det. Men nu är så många människor exhalterade över vad jag gör, vilket är jättekul. Nu är jag inte den enda som tittar på min serie. Jag är jätteglad att få vara med på CW igen. De har varit så snälla mot mig, och jag tror att det här kommer att bli en underbar upplevelse för alla inkluderande tittarna, fast mest för tittarna.

Några andra avslöjande du vill nämna lite vagt?

Jag kan berätta för er att jag läste avsnitt 3, och kan knappt vänta till att läsa avsnitt 4. Avsnitt 3, allt blir galet redan. Asså jag menar att blir helt galet, och jag vill bara veta vad som händer härnäst.

De håller väl inte på och leker runt med serien?

Nej. Det gör de inte. Det är en serie som –Jag är en väldigt petig person när det kommer till Tv  serier,filmer, böcker och sekunden jag får ett manus öppnar jag min email och läser det. Inte för att jag är professionell, utan för att jag är ett stort fan av serien.
 
 
källa


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?