2013-08-26 | 10:03:00 | Kategori: Spoilers

Klaus planer

När "The Originals" har premiär tredje Oktober kommer våran favorit hybrid, Klaus ha två stora problem i sina händer. Först så måste han handskas med Marcel, som har tagit över New Orleans, staden som Klaus och hans familj grundade. Sedan har han ett irriterande problem, att hans engångsligg är gravid med hans barn, vilket som hittills verkade omöjligt. Men vilket problem är Klaus mest bekymrad över?

Marcel är prioritet nummer 1, enligt the Originals" boss Julie Plec. "Jag tror att just nu så är Klaus uttrycker all ångest han har om hans arvtagare, vad det än blir, kommer det att bli väldigt kraftfullt," berättar Julie för Hollywood Crush.

Joseph Morgan,  britten med smilgroparna som förkroppsligar en skräckinjagande karaktär Klaus så jäkla bra att han kan göra massmord samtidigt som folk inte bara gillar honom utan avgudar honom. "Jag tror [han är bekymrad över] vad som ska ge honom de krafter som han känner att han förtjänar. Så just nu tror jag att det är Marcel som är hans drivkraft," berättade han för Hollywood Crush. "Han har idén att han kanske inte behöver döda bebisen på en gång—han är i det stadiet då han är i väntan på faderskap. Men jag tror att egentligen så är det enda han vill just nu är att få en bra plan på plats så att han kan typ av manipulera tronen från Marcel."

Sjävklart kommer det inte bli lätt för Klaus. "Han kommer att behöva göra det på ett hemligt sätt eftersom Marcel har hundra—om inte tusen—av vampyrer på hans sida. Klaus är bara en enmans armé," säger Joseph. "Så jaa, jag tror det handlar om att ta över tronen. Det är hans prioritering just nu."

Men att bekämpa Marcel är inte lika lätt som att bara svepa in och ta tillbaka kronan, och det är till största del för att Klaus och Marcel har ett komplicerat förflutet. "Hans fight med Marcel är inte bara om makt, det är även om lojalitet och vänskap," berättar Julie. "Vi kommer att upptäcka det en hel del i de första avsnittena, hur Klaus känner en hel del kärlek till den här mannen, samtidigt som han är väldigt sårad av den här mannen. Broderskapen av de två karaktärerna är en stor delen av berättelsen, lika mycket som Original family sig själv."



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?