2013-11-09 | 16:00:00 | Kategori: Om serien

Tyler kommer till The Originals!

 

Ända sedan vi fick ett godkännande om att karaktärer mellan de två serierna Vampire Diaries och The Originals skulle hoppa i mellan. Har vi funderat när det är dags för Tyler Lockwood att göra den långa resan från Mystic Falls till New Orleans - och nu har vi äntligen ett svar! 

Tack vara en jätte stor spoliler i synopsin för S01E08 "The River in Reverse," låter det som att Tyler kommer landa i New Orleans, Louisana i slutet av November, precis som Julie Plec lovat. Även Joseph Morgan försökte ge oss en rättvis varning förra månaden då han tweetat, “What an intense week! Episode 8 is going to be the best we've done, I feel it. Oh, you're in for a treat ;) #TheOriginals.” Men just då var en crossover ingenting mer än en dröm, så vi antog ingenting. 

Hayley står fast vid Elijah's sida men snart dras hon iväg av en mystisk figur som har delat en del ljus i hennes förflutna. Vi vet redan att Tyler kommer häjlpa hanns varulvs vän när han anländer söderut, men vad han kommer avslöja om hennes förflutna, kan vi bara spekulera om. 

källa

Postat av: The Originals Swe

Hej!
Vi är tre tjejer som precis som du har startat en blogg om The Originals! Vi skulle tycka att det var roligt om du skulle vilja göra ett länkbyte i menyn? Vi har redan ett länkbyte med vår gamla blogg om Jennifter Lawrence och Saoirse Ronan, men den har vi lagt ner, och nu undrar vi om du vill ändra till vår The Originals blogg?
Kram, Emily och Bella
www.theoriginalsswe@live.com

2013-11-11 @ 10:10:31


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?