2013-05-28 | 12:11:00 | Kategori: Om serien

Ett självständig premiär avsnitt

The Originals backdoor pilot släppes som det tjugoende avsnittet av The Vampire Diaries och CW valde att det skulle bli en hel säsong, bara sådär! "Backdoor pilots" är inte så vanliga och och vi undrade vad det här kommer att betyda för början av säsongen, den här hösten? Jaaa, The Originals kommer faktiskt få en independent premier episode som kommer att filmas den här sommaren! Den kommer att följa backdoor pilot, så att nya tittare som inte har följt The Vampire Diaries kan få lära känna karaktärerna samt konceptet. Vi kommer att få lära känna Davina, en häxa som blir bunden i Klaus återkomst till New Orleans. Hon var menad att vara med i pilotavsnuttet, men den delen blev borttagen när de redigerade avsnittet.
 
Fotnot: Backdoor pilot är när en pågående serie introducerar en ny karaktär och/eller storyline med syftet att förflytta karaktären och/eller storyline till en ny serie.
Independent premier episode är när man redan har haft ett pilotavsnitt (alltså en backdoor pilot) men vill att nya tittare ska få lära känna storyn samt karaktärerna, så man gör som ett till pilot-avsnitt, fast då det officiella för just den nya serien (som i detta fall är The Originals). 


    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?