2013-05-27 | 08:10:00 | Kategori: Spoilers

Allt du behöver veta om häxan Sophie

I pilot-avsnittet av The OriginalsThe Vampire Diaries nya spin-off, fick vi lära känna en äxa vid namn Sophie. I avsnittet förlorade hon sin syster till Marcels skitjobb, avslöjade hon sig själv för att vara ett gående gravidtest, och tog  Klaus sida för att ta ner New Orleans topp vampyr. Så vad vet vi om Sophie, häxan som gör en elak sats av gumbo?

Sophie kommer snart att ge dig en skål av gumbo som att rita din bortgång. “Sophie är väldigt äkta, ingen tjej som snackar skit,” berättar Daniella Pineda för TVFanatic. “Och hon är väldigt behövlig för Joseph Morgan för att ta ner Marcel. Så hon kanske inte är så kraftfull som en vampyr är, men hon är visserligen strateg och hon är välbehövlig för den här storyn.”

På The CW Upfronts, Daniella berättade för Wetpaint Entertainment, “Hon är som Buffy häxjägaren. … Hon typ dräper vampyrer, men hon är en häxa. Men hon behöver vampyrer för att ta ner den stora vampyren. “

Sophie och hennes syster, Jane-Anne, tog Hayley till fånga, så fort Sophie — använder hennes magiska gravid-förnimmelse kraft — och upptäcker att varulven bär Klaus barn. Häxorna inser att de kan använda denna information som hot för att få Klaus att hjälpa dem besegra Marcel. Som kallar sig själv för  “kungen av New Orleans,” Marcel förbjuder häxorna för att utöva magi.

När Marcel får reda på att Jane-Anne utövade magi (hon hjälpte hennes syster för att få Hayley som gisslan), dödar han henne för att hon bryter mot hans regler. Fastän de två syskona hade planerar på att övervinna Marcel så övertalade Jane-Annes död Sophie att det behövde göras. Hon ska fullfölja hennes systers plan, när hon berättar för Klaus att Hayley är gravid med hans barn. Förklarar hon, “som hållare av naturens balans [häxor] vet vi när naturen har kokat ihop något nytt. T.ex, Jag har gåvan att känna av när en tjej är gravid.”

Apparently Sophie är skyldig för Hayley och bebisen tack vare förtrollningen hennes syster utförde: det betyder inte att hon inte kommer döda det, fast hon sa till Klaus, “Pga Jane-Annes uppoffring, är liven för den här tjejen och hennes barn kontrollerad av oss. Om du inte hjälper oss att ta ner Marcel, så hjälp mig annars kommer inte Hayley att leva länge nog för att se hennes första mammaklänning.”

Uppenbarligen, hänger Klaus i krokarna. Men att bara döda Marcel är ingen konst. Sophie berättar för Klaus attt det finns regler. Istället, berättar hon planen för hybriden. “Din bror behöver sammanfoga hans ställe i Marcels värld. Hans inre krets, "daywalkers" -- det är där vi startar. De är hans vänner och familj. Vi kommer att köra emot där det gör ont”

Daniella skojade inte om att Sophie var en strategisk tänkare! Vi kan inte vänta och se vad häxan har i kikarn för vampyrerna i New Orleans!

 

 

källa



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?