2013-05-27 | 10:56:00 | Kategori: Spoilers

Charles hoppas på Kol! SPOILERS

Charles Michael Davis managed to put so mycket liv och energi i Marcels karaktär i The Originals pilot avsnitt att t.o.m Joseph Morgan prisade honom för att vara “fantastisk” och “helt gudomlig”.

Alloy Entertainment fick chansen att prata med Davis under CW 2013 upfronts och kunde inte motstå hans charm heller! Han avslöjade att, som ett fan av The Vampire Diaries,  var han ganska säker på att serien skulle bli vald och var helt överlycklig när han fick reda på informationen! Vi vet hur du kände Mr.Davis – vi var också överlyckliga! Och vad skulle vara ett bättre sätt att fira på än att fira med choklad- och jordnötssmörssmoothie. Om vad som kommer hände med Marcels karaktär i den kommande säsongen av The Originals, spoilar han: Du kommer definitivt att lära dig mer om hur han kom dit han är idag. Han var ett gatubarn, som kom från ingenting, och han är listig. Så jag tror att vi kommer att upptäcka hur det var att genomgå det för Marcel — hur det är att växa upp på gatorna av New Orleans och göra den där väningen; av att bli en självsäker och att från en Aladdin liv få en ledarskapsroll.

Sist men inte minst, så hoppas han verkligen att : Kol kommer tillbaka och lever. Han är en väldigt intressant karaktär och jag tror att det är många historier att upptäcka där.

Nu, Charles, får du sluta reta Kol fans, för du har inte äkta information:)



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?