2013-09-07 | 18:42:05 | Kategori: Intervjuer

Exklusiv intervju med Joseph

I The Originals kommer Klaus, tillsammns med hans bror Elijah är fast beslutna att återta det som en gång i tiden var Klaus och hans familjs stad…New Orleans, och tillsammans med hans syster Rebekah kommer de att ta det tillbaka – makten, staden och hans familj. Men självklart finns det hinder…Marcel äger staden. Marcel har alla från häxorna till vampyrerna under hans makt och som grädden på moset har hans engångligg Hayley blivit gravid.

 

ASSIGNMENT X: Om man jämför med din karaktär i Vampire Diaries och den nya serien, verkar det som att du är en väldigt ensam vampyr och din enda kärlek är Caroline, och du vill ha allt som Marcel har, men du verkar fortfarande ensam vad som än händer med din karaktär. Är det så du ser din karaktär?

JOSEPH MORGAN: Jag tror han är orsaken till en dålig barndom. Jag tror han försökte undvika/fly från sina riktiga föräldrar. Hans pappa var inte hans pappa, men visade sig vara pappa till hans syskon, så jag tror att han alltid har behövt någon slags bekräftelse. Han är i stor behov av kärlek, vilket är orsaken till hans dåliga temperament och hans problem att kontrollera ilska. Och jag tror han känner sig ensam. Han vill ha kärlek och där stämmer det även in att han vill ha kärlek och godtagande av hans familj.

AX: Men det verkar ju som att du inte gillar din syster så mycket, eftersom att du har pålat henne så många gånger...

MORGAN: Jag tror han älskar henne.

AX: Men du blir så upprörd på henne.

MORGAN: Ja, han blir upprörd på henne och han älskar sin bror, men han blir upprörd på honom också. Jag trir att det är syskons rivalitet när man levt ihop i länge. Vi har tusen år bakom oss.

AX: Nu när du får din egna serie, kommer det bli några "överkorsningar"? Kommer de att flytta Caroline till New Orleans?

MORGAN: Jag vet inga detaljer, men jag vet att det kommer förekomma "överkorsningar". Jag menar det att, det är liksom så, för att världen har blivit större och våra karaktärer existerar i samma värld. Så det kommer definitvt förekomma olika karaktärer flyttas från serie till en anna serie, men det är inget vi vet nu, men de har sagt att det kommer förekomma.

AX: I trailers till serien visar det när du säger till Marcel att han har det du hade förut och att du vill ha tillbaka det.

MORGAN: Min familj och jag byggde staden från grunden och Marcel var som min egna son. Jag omvandlade honom till en vampyr. Han var hans lärling och när min pappa schasade iväg oss från New Orleans trodde vi att Marcel var död, men jag kom tillbaka och fick reda på att han inte var det, han hade överlevt och blomstrade och han byggde den här staden till något fantastiskt och jag ser vad han har och jag vill ha det…Jag vill ha det tillbaka. Det var mitt från första början.

AX: Hur många avsnitt har spelats in än så länge?

MORGAN: Vi filmar första avsnittet just nu [Intervjuven är ganska gammal]

AX:  Vet du om de planerar att skapa fler hybrider?

MORGAN: Jag kan ju inte just nu eftersom jag inte har dubbelgångaren, så jag vet inte om det fortfarande är ett mål för honom. Jag kan föreställa mig att det är det, fastän han numera är lite trött på idén av en graviditet tror jag och att skapa en riktig familj. Han är ganska trött på det och inte så säker på om det kommer bli fler hybrider i hans framtid eller inte.

AX: Jag trodde inte att vampyrer kunde ha barn, i alla fall inte enligt alla vampyrhistorier som har gått på TV.

MORGAN: Ja, vampyrer kan inte avla sig, men han är inte bara vampyr eller hur? Han är till hälften varulv, så det är så det fungerar.

AX: Vart vill du att de ska komma med din karaktär?

MORGAN: Jag vill att det här ska bli historien om Klaus förlossning. En gradvis förlossning. Jag skulle vilja utforska hur han är som en pappa. Jag ser fram emot det.

AX: Med vampyrbotemedlet hittat och med Silas, tror du att de kommer skicka han till New Orleans?

MORGAN: Det tvivlar jag på, jag tror han är en stor del i The Vampire Diaries, Jag vet ingenting säkert men jag tror inte att vi kommer se Silas i New Orleans på ett tag.

AX: Lycka till med serien och tack så mycket!    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?