2013-09-13 | 08:59:00 | Kategori: Om serien

Always and Forever

Sebastian Roche, Mikael, Joseph Morgan, Klaus, Daniel Gillies, Elijah, The Originals

Jajamän vampyrfanatiker, det kommer att vara tillbakablickar i “Always and Forever” premiäravsnittet av The Originals, och om man kollar på Joseph Morgans ansiktsuttryck ovan, Klaus hade ett eländigt och mycket plågsamt liv med hans pappa, Mikael. Det ser ut som att Klaus är på gränsen till tårar och bönar och ber till brodern Elijah att släppa loss honom från tortyren hans pappa planerar åt honom. Förhoppningsvis är det fullmåne!

 

Always and Forever” är sammanbindningen av Elijah, Klaus, och Rebekah, mantran av de kvarlevande i Mikaelson familjen, vilket numera inkluderar Hayley. Fastän Rebekah inte kommer förenas med familjen i första avsnittet så kommer hon att göra det i det andra.

 

Första avsnittet återberättar avsnitt 20 i The Vampire Diaries, fast från Elijahs perspektiv och tydligen kommer det bli en hel del återblickar om man kollar på bilderna som CW släppte.

 

Joseph Morgan om avsnitt 1 och 2

Jag har läst de två första manusen och jag är spänd. Båda har inslag av återblickar. De är båda på en störra skala. Det här är ett krig som vi bygger fram. Första avsnittet utspelar sig på samma tidsepok som pilotavsnittet (4x20 Vampire Diaries), fast den här gången ser vi det från Elijahs perspektiv, så vi kommer se alla dessa små delar vi missade i pilotavsnittet.

 

Första avsnittet, som Julie Plec erkände att det var en ovanlig utmaning för henne och hennes författare att skriva, de visar när Elijah försöker komma överens med hans irriterande lillebror, samtidigt som han försöker trösta och trygga Hayley. Några av bilderna verkar tyda på att han berättar historien om Mikaelson familjen för Hayley, vilket självklart involverar återblickar!

 

 

Always19Always21Always20Always18Always10aAlways12aAlways6aAlways8aAlways9aAlways7aAlways11aAlways13aAlways4aAlways3aAlways1aAlways5aAlways17aAlways14aAlways15aAlways16a

Kolla på bilderna i större storlek HÄR    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?