2013-06-17 | 16:02:34 | Kategori: Spoilers

Klaroline-fans. Det finns hopp!

Så många Klaroline fans väntade på deras Säsong 5 final ögonblick och allt de fick var en kindpuss! Hur som helst, det finns fortfarande hopp för de onaturliga paret…

Nyligen i en frågestund Julie Plec under 2013 ATX Television Festival, berättar hon att “Vampire Diaries” gänget visste att de skulle ge den unga begåvade Caroline ett ögonblick med den gamla, fräcka vampyren Klaus"

“det var något som vi tyckte var väldigt intressant för Klaus — som hade varit lite opartisk till alla andra — klickade med den här random personen utan en anledning. När vi såg det för första gången, när allt var sammasatt, var vi som: ‘JÄVLAR, det där var bra. Han är skurken. Så hur fortsätter man den här kärleken som dessa två har, som har varit väldigt kraftfull, utan att ta bort det skurkaktiga ur en otäck och hatisk … och en förtjusande karaktär”  förklarar Plec.

Och fastän Plec ännu en gång har dragit upp allt dåligt Klaus har gjort som Caroline har svårt att förlåta, så ger hon Klaroline fansen ett litet hopp när hon säger: “Det är något så magiskt mellan dem så jag skulle säga att det är definitivt inte slut på den resan”

 

 

 



    Namn:

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Kom ihåg mig?